Zarząd Kolegium Sędziów Wrocław informuje, że 1 lutego 2020 roku rozpocznie się kurs na sędziego piłki nożnej.
Kurs obejmuje pięć spotkań we wszystkie soboty lutego. Orientacyjne godziny zajęć to 9-13.
Kurs będzie przeprowadzony w nowoczesnej formie. Uczestnicy kursu nie tylko zapoznają się z „teorią” Przepisów Gry w Piłkę Nożną, ale także wezmą udział w dyskusjach dotyczących wielu materiałów multimedialnych (Ekstraklasa, europejskie puchary, ligi europejskie) a co najważniejsze odbędą się także zajęcia praktyczne na boisku.
Aby zapisać się na kurs należy wykonać kilka czynności:
1. Krok – wypełnij ankietę online
https://docs.google.com/forms/d/1_s3cNVECH3TaQBIwdRu15K4CEvT-1rMzAApu-QM2nPM/edit
2. Krok – Wypełnij formularz zgłoszeniowy (Załącznik nr 1), oświadczenie o niekaralności (Załącznik nr 2) oraz w przypadku kandydatów niepełnoletnich – zgodę opiekuna prawnego (Załącznik nr 3). Wszystkie dokumenty w formie papierowej należy dostarczyć przed pierwszymi zajęciami – 1 lutego 2020 r.
Załącznik nr 1 – Formularz zgłoszeniowy
Załącznik nr 2 – Oświadczenie o niekaralności
Załącznik nr 3 – Zgoda opiekuna prawnego
3. Krok – dokonaj wpłaty za kurs. Do 19 stycznia 2020 należy wpłacić 150 zł na podany niżej numer konta, zarządzany przez Referenta ds. Finansowych KS Wrocław – Radosława Kasprzyka. W tytule podaj imię i nazwisko oraz informację „Kurs sędziowski 2020” (np. Jan Kowalski, Kurs sędziowski 2020).
nr konta: 79 1140 2004 0000 3302 6267 0041
Radosław Kasprzyk
ul. Stoczniowa 2/4, 51-215 Wrocław
Kursanci otrzymają kartki, gwizdek i przepisy gry. Ponadto w cenie kursu uwzględniamy badanie lekarza medycyny sportowej niezbędne do rozpoczęcia przygody sędziowskiej.
Wypełniony formularz zgłoszeniowy i oświadczenie o niekaralności dostarczyć na pierwsze zajęcia kursu.
Wymagania od kandydata kursu sędziowskiego:
- ukończone 16 lat (zgoda rodziców osób niepełnoletnich)
- wykształcenie średnie (lub w trakcie)
- niekaralność
- brak przeciwwskazań zdrowotnych (sportowa sylwetka)
Wszelkie pytania odnośnie kursu prosimy kierować na adres e-mailowy: